Hulpdiensten groots uitgerukt nadat auto tegen boom botst

Geplaatst op 23 oktober 2023, om 08:52 uur

NIJEHOLTPADE – Een kleine bestelauto, omgebouwd tot landbouwvoertuig, is zondagavond tegen een boom gebotst.

Het ongeluk gebeurde rond kwart over tien aan de Hoofdweg. De bestuurder reed met zijn voertuig over de weg als hij plots de macht over het stuur verliest, een boom raakt en in een greppel tot stilstand komt.

Een ambulance, de politie en brandweer Oldeberkoop zijn met spoed ter plaatse gekomen ter hulpverlening aan de man. Bij aankomst bleek dat de bestuurder zelf al uit het voertuig was gekomen. Na controle in de ambulance bleek hij lichtgewond te zijn geraakt maar vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

De brandweerlieden hebben het voertuig veiliggesteld. De weg was vanwege de inzet van de hulpdiensten dicht voor verkeer.

Foto’s: 112Stellingwerf

Reacties

reacties