20-jarige man uit Leeuwarden aangehouden voor schietincident

Geplaatst op 17 oktober 2023, om 21:18 uur

LEEUWARDEN – Dinsdagavond heeft er omstreeks 20.20 uur een schietincident plaatsgevonden in de M.H. Trompstraat te Leeuwarden.

Rond 20:20 uur ontving de politie een melding van een mogelijk schietincident, gevolgd door de onmiddellijke inzet van meerdere politie-eenheden. Het 18-jarige slachtoffer werd aangetroffen in de Evertsenstraat, waar hij lichtgewond was. Het ambulancepersoneel heeft hem ter plaatse behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd.

Dezelfde avond leidde een politieonderzoek naar een verdachte, een 20-jarige man uit Leeuwarden, die momenteel in hechtenis zit en wordt ondervraagd. Het onderzoek is nog gaande, en de politie blijft op zoek naar eventuele andere verdachten. Het lijkt erop dat de aangehouden man en het slachtoffer mogelijk een afspraak hadden om een item te verhandelen.

Foto’s: AS Media


Reacties

reacties