Brandweer rukt uit voor verbrande spareribs in restaurant

Geplaatst op 19 oktober 2023, om 16:46 uur

WOLVEGA – Verbrande spareribs hebben donderdagmiddag een restaurant vol rook gezet in de Van Harenstraat.

Omstanders ontdekten rook in restaurant Babylon en alarmeerden de brandweer. Korps Wolvega en Scherpenzeel zijn opgeroepen voor de brand. Ook de politie kwam ter plaatse. De brandweer heeft een ruit van het pand geforceerd om toegang te krijgen. De oorzaak van de hevige rookontwikkeling was snel duidelijk: vergeten spareribs bleken aan te branden in de keuken. De brandweer heeft de ribbetjes naar buiten gebracht en het restaurant geventileerd.

De actie in het centrum leverde flink wat bekijks op. De straat was tijdens de inzet van de hulpdiensten dicht voor verkeer.

Foto’s: 112Stellingwerf

Reacties

reacties