Grote vechtpartij na feestelijke dag, politie veegt straten leeg

Geplaatst op 28 april 2024, om 10:01 uur

DRACHTEN – Na een gezellige en feestelijk dag sloeg de sfeer vannacht volledig om op de Kaden in Drachten.

Op het kruispunt met de Nachtegaal ontstond een grote vechtpartij. Om te voorkomen dat het volledig uit de hand zou lopen heeft de politie besloten om de volledige Kaden leeg te vegen. Politieeenheden uit heel Friesland kwamen hier voor ter plaatse op de Kaden.

Tijdens het leeg vegen van de Kaden is er één verdachte aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Na een klein half uur trok de politie zicht terug naar het centrum.

Eerder op de avond had er ook al een vechtpartij plaats gevonden op de Kaden. Bij de vechtpartij sneuvelde een ruit van een woning. Een 18-jarige verdachte is hier voor aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Leeuwarden.

Foto’s: SRFotografie

 

Reacties

reacties