Echtpaar belandt met auto op ondergrondse container

Geplaatst op 19 april 2024, om 20:11 uur

HARKEMA – Op het parkeerterrein bij de Poiesz aan de Bouwe Harkemastrjitte in Harkema is vrijdagmiddag een auto op een ondergrondse textielcontainer beland.

Vermoedelijk is het tijdens het parkeren misgegaan. De hulpdiensten kwamen na het ongeval ter plaatse. De bestuurder, een oudere man, is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder is door de politie uit de auto gehaald. De vrouw van de man zat nog in de auto in verband het gat van de container.

Door de brandweer is de vrouw via de bestuurderskant uit de auto gehaald. De vrouw kwam net als haar man met de schrik vrij. De container en de auto kwamen er iets minder goed vanaf en raakten flink beschadigd. Een berger heeft de auto geborgen.

Foto’s Jelke Jongsma/Nieuwsuitkollum.nl

Reacties

reacties