Vluchtende bestuurder crasht tijdens politieachtervolging

Geplaatst op 1 februari 2024, om 20:57 uur

EMMEN – Donderdagavond om 19.40 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Zuidbargerstraat in Emmen.

Na een achtervolging die door de politie werd ingezet, is de bestuurder van de vluchtende auto bij het ongeval gecrasht. De personenauto liep aanzienlijke schade op. Voor de achtervolging had de politie ook een Ondersteuningsgroep (OG) ingezet. Verschillende hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT), dat per helikopter werd ingevlogen. Het MMT werd boven het incident geannuleerd. De brandweer heeft zichtschermen geplaatst.

Hoe de achtervolging is ontstaan, is nog niet duidelijk. De bestuurder raakte ernstig gewond en is onder politiebegeleiding samen met de Ondersteuningsgroep naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: FlashDR Reacties

reacties