Politie zoekt getuigen van gewelddadige diefstal

Geplaatst op 30 januari 2024, om 12:20 uur

COEVORDEN – De politie zoekt getuigen vanwege een diefstal die zich heeft voorgedaan in een loods aan de Stevinweg in Coevorden.

De diefstal vond plaats op maandag, waarbij het slachtoffer lichtgewond raakte. Twee verdachten zijn erin geslaagd om een elektrische step te stelen. Rond 23:00 uur drongen de twee verdachten de loods aan de Stevinweg binnen. Daar hebben zij het slachtoffer mishandeld en zijn zij vervolgens gevlucht met de gestolen elektrische step. De politie heeft maandagavond de omgeving ruim afgezet met verschillende politie-eenheden. Er is ook gebruikgemaakt van een politiehelikopter, maar de verdachten werden niet aangetroffen.

Het politieonderzoek naar deze zaak wordt voortgezet. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie.

Reacties

reacties