Bestuurster raakt de controle kwijt en belandt in de sloot

Geplaatst op 1 februari 2024, om 11:32 uur

DRACHTEN – Op donderdagochtend heeft zich een eenzijdig verkeersongeval voorgedaan op de Knobben in Drachten.

De bestuurster verloor om nog onbekende redenen de controle over haar voertuig en belandde gedeeltelijk in een sloot. Omstanders en de politie slaagden erin de vrouw met behulp van een mobiele kraan uit de auto te halen en over te dragen aan ambulancepersoneel. Gedurende het incident werd de Knobben afgesloten voor ander verkeer. De brandweerkorpsen van Ureterp, Burgum en Leeuwarden keerden onverrichter zake terug naar hun kazerne. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie zal een onderzoek uitvoeren om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Een bergingsdienst heeeeft het beschadigde voertuig geboren.

Foto’s: SRFotografie

Reacties

reacties