Vier voertuigen betrokken bij kop-staartbotsing in verkeersongeval

Geplaatst op 24 oktober 2023, om 20:32 uur

LEEUWARDEN – Op dinsdagavond vond er een verkeersongeval plaats op de kruising van Hemriksein en de Drachtsterweg in Leeuwarden.

Rond 17:45 uur waren vier auto’s betrokken bij een botsing op de kruising, gelegen aan de onderkant van de op- en afritten van de N31 Waldwei. Drie van deze auto’s waren betrokken bij een kop-staartbotsing, terwijl de vierde auto aan de zijkant werd geraakt. Ambulance, brandweer en politie werden met spoed ter plaatse geroepen om hulp te verlenen. Al snel bleek dat niemand bekneld zat en dat de brandweer niet hoefde in te grijpen. Eén persoon werd in de ambulance gecontroleerd, maar alle betrokkenen bleken ongedeerd te zijn.

Vanwege het ongeval werd de oprit van de N31 in de richting van Heerenveen/Werpsterhoek tijdelijk afgesloten. Alle vier de voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Ondanks de aanwezigheid van verkeerslichten gebeuren er nog steeds regelmatig ongevallen op deze drukke kruising.

Reacties

reacties