Ernstig gewonde nadat auto uit de bocht vliegt

Geplaatst op 24 oktober 2023, om 08:10 uur

MARUM – Maandagavond rond 22 uur raakte een auto van de weg aan de Hamrik in Marum. Deze vloog uit de bocht, heeft zich een weg door de bosschage en over een sloot gewerkt en is in een weiland tot stilstand gekomen.

Eén persoon raakte hierbij ernstig gewond en lag naast zijn auto in het weiland. Om deze reden werd de brandweer opgeroepen, maar zij hoefde niet meer te komen. Een tweede slachtoffer had onder meer een hoofdwond en is direct opgevangen in een ambulance. Veel hulpdiensten kwamen ter plaatse en hebben het slachtoffer uit het weiland getild. De auto raakte ernstig beschadigd, de voorwielen lagen verspreid door het weiland.

Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie gaat onderzoek doen naar hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren.

Foto’s: EK Graphics


Reacties

reacties