Auto raakt van de weg en botst tegen boom

Geplaatst op 12 oktober 2023, om 22:30 uur

GASSELTERNIJVEENSCHEMOND – Op donderdagavond werd een eenzijdig verkeersongeval gemeld op de Noordzijde in Gasselternijveenschemond (Drenthe). Het incident vond plaats nadat een bestuurder uit de bocht was gereden op een nat wegdek, wat mogelijk het gevolg was van te hoge snelheid. De auto raakte een lantaarnpaal en kwam tot stilstand tegen een boom.

De bestuurder werd ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd en bleek een hoofdwond te hebben opgelopen. Gelukkig kon hij na de medische beoordeling zijn reis vervolgen met eigen vervoer.

De Noordzijde moest tijdelijk worden afgesloten voor het verkeer vanwege het ongeval. Autoriteiten werkten ter plaatse om de situatie veilig te stellen en eventuele schade op te ruimen. De exacte omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht.

Foto’s: Van Oost Media

Reacties

reacties