Drie gewonden bij ongeval op de N31

Geplaatst op 29 mei 2023, om 19:37 uur

WARTEN – Op maandag zijn drie personen gewond geraakt bij een ongeval op de Wâldwei (N31) bij Warten. Twee auto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij één van de voertuigen in een sloot belandde.

Direct na de melding van het ongeval werden meerdere politie-eenheden en twee ambulances met spoed ter plaatse gestuurd. Het ambulancepersoneel heeft de betrokkenen opgevangen en de nodige medische zorg verleend. Uiteindelijk zijn drie personen naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

Vanwege het incident moest de weg in de richting van Drachten naar Leeuwarden tijdelijk worden afgesloten. Dit leidde tot een aanzienlijke file op de Wâldwei. Om het verkeer in goede banen te leiden, heeft de politie omleidingen ingesteld. De linker rijstrook werd rond 17.00 uur weer vrijgegeven, waardoor het verkeer weer op gang kon komen.

Foto’s Rijkswaterstaat & Auke-Jan

Reacties

reacties