Drie mannen vast na massale vechtpartij

Geplaatst op 27 mei 2023, om 12:04 uur

LEEUWARDEN – Drie mannen zitten vast na een massale vechtpartij vrijdagavond in Leeuwarden. Die speelde zich af bij en voor het station. Omdat er mogelijk mensen op het spoor liepen, werd ook het treinverkeer even stilgelegd.

Bij de confrontatie waren tussen de dertig en veertig mensen betrokken, zegt een politiewoordvoerster. Er werd gegooid met glazen en stoelen. Veel politie-eenheden kwamen erop af.

Uiteindelijk slaagde de politie erin de groepen uit elkaar te halen. Drie mannen zijn aangehouden wegens openlijke geweldpleging; een man van 23 uit Heerenveen, een van 21 uit Ooststellingwerf en een 26-jarige zonder vaste woon- of verblijfplaats. Er zijn camerabeelden en er wordt buurtonderzoek gedaan. Veel mensen hebben het zien gebeuren. De politie is daarom op zoek naar meer filmbeelden.

 

Reacties

reacties

Door: ANP