Auto raakt zwaarbeschadigd na ongeval

Geplaatst op 29 mei 2023, om 17:39 uur

WARTEN – Op de N31, beter bekend als de Waldwei, heeft er vanmiddag rond 16.00 uur een ongeval plaatsgevonden ter hoogte van Warten, in de richting van Leeuwarden.

Een voertuig raakte van de weg en liep aanzienlijke schade op. Gelukkig konden de inzittenden zelfstandig uit het voertuig komen. Het is nog onduidelijk of het een eenzijdig ongeval betreft of dat er een andere auto bij betrokken was. Ook is het onbekend of er personen naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

Voor enige tijd werd de weg afgesloten, maar na verloop van tijd werd één rijbaan weer opengesteld voor verkeer. Naar verwachting zal de weg rond 17.30 uur volledig heropend worden. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Auke-Jan


Reacties

reacties