Uitslaande brand in loods van camping

Geplaatst op 10 maart 2023, om 14:35 uur

OPENDE Op Camping De Watermolen aab de Openderweg in Opende heeft vrijdagmiddag een brand gewoed in een loods van de technische dienst.

Rond 13:25 uur kwam de melding van de brand binnen bij de meldkamer, waarna de brandweer met meerdere eenheden met spoed uitrukten. Ter plekke woedde een brand in een loods van de technische dienst van de camping. Volgens een fotocorrespondenten is de brand korte tijd uitslaand geweest en had de brandweer moeite om de brandhaard te kunnen bereiken.

Na enige tijd wist de brandweer het vuur te blussen. Vermoedelijk is de brand ontstaan door een kachel die te warm is geworden en het isolatiemateriaal is gaan branden. Stichting Salvage is opgeroepen om de eigenaar te ondersteunen met het afhandelen van de schade. Foto’s: EK Graphics

Foto’s: EK Graphics

 

 

Reacties

reacties