Groot aantal fietsendiefstallen opgelost in Stadskanaal

Geplaatst op 9 maart 2023, om 17:51 uur

STADSKANAAL – Op donderdagmiddag heeft de politie meerdere aanhoudingen verricht in verband met een fietsendiefstal in Stadskanaal. Volgens bronnen zou de diefstal hebben plaatsgevonden in de omgeving van de Maasdreef. De gestolen fietsen werden later teruggevonden in een kelderbox aan de Frankrijklaan.

Getuigen hebben gemeld dat er twee verdachten zijn aangehouden, een man en een vrouw. Naast de gestolen fietsen vond de politie ook gestolen koper in de kelderbox. Beide verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor.

De politie is momenteel bezig met het verrichten van onderzoek op andere locaties in Stadskanaal om te achterhalen of er nog andere personen betrokken zijn bij deze diefstal.

Foto’s: Persbureau Drenthe

Reacties

reacties