Vermoedelijke drugsdealers aangehouden na inval in woning

Geplaatst op 9 maart 2023, om 18:10 uur

SCHEEMDA – Op woensdag heeft de Ondersteuningsgroep van de politie een inval gedaan in een woning aan de Torenstraat in Scheemda. Dat meldt de politie donderdagmiddag.

Het doel van deze actie was het aanhouden van verdachten die verdacht werden van het bezit van verdovende middelen. De politie heeft twee verdachten aangehouden, een 32-jarige man en een 24-jarige vrouw, beiden afkomstig uit Scheemda.

Bij de inval trof de politie een honderdtal zakjes aan met daarin een wit poeder. Hoewel het vermoeden bestaat dat het om harddrugs gaat, zal nader onderzoek moeten uitwijzen om welke substantie het precies gaat. Het lijkt erop dat het om een handelshoeveelheid gaat, wat de ernst van de zaak benadrukt. Naast de zakjes vond de politie ook een zak met henneptoppen, meerdere telefoons en een aanzienlijk contant geldbedrag. Al deze goederen zijn in beslag genomen.

Het onderzoek naar deze vondst is nog in volle gang. De twee verdachten zitten momenteel vast en zullen worden gehoord.

Reacties

reacties