Motorrijder raakt gewond na botsing met auto

Geplaatst op 6 maart 2023, om 21:21 uur

GRONINGEN – Een motorrijder is maandagmiddag naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding met een auto op de Paterswoldseweg in Groningen. Het ongeval vond plaats rond 17.30 uur toen de automobilist wilde afslaan naar de Kleine Badstraat en kennelijk de motorrijder over het hoofd zag.

De motorrijder werd na de aanrijding gecontroleerd door het ambulancepersoneel en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Over de ernst van zijn verwondingen is nog niets bekend.

Door het ongeval was één rijbaan afgesloten voor het verkeer, waardoor het verkeer behoorlijk vast kwam te staan. De politie was ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden en de situatie te onderzoeken.

Foto’s: Rick ten Cate

 

Reacties

reacties