UPDATE: Schietpartij in café in uitgaanscentrum

Geplaatst op 5 maart 2023, om 09:51 uur

GRONINGEN – De politie in Groningen onderzoekt een schietincident in een horecazaak aan de Peperstraat. Een verdachte vuurde rond 4.00 uur een wapen af in een café en ging er daarna vandoor, meldt de politie zondag. Die is een zoektocht begonnen naar de voortvluchtige verdachte.

Het is niet duidelijk of er bij het incident iemand gewond is geraakt. De Peperstraat bevindt zich in het uitgaansgebied van de stad. De zaak werd ontruimd. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart, dat op zondag in het café doorgaat.

De aanleiding voor het schietincident is onduidelijk en er is nog geen verdachte aangehouden, aldus een politiewoordvoerster. Ze roept getuigen op zich te melden.

Reacties

reacties

Door: ANP