Auto botst frontaal tegen boom door gladheid op A7

Geplaatst op 12 maart 2023, om 13:29 uur

NIEBERT – Gladde wegen hebben zondagochtend tot een eenzijdig auto-ongeval geleid op de A7 ter hoogte van Niebert. Het voertuig raakte van de weg af en belandde in de bossages.

Naast de brandweer van Marum werden ook een ambulance en de politie opgeroepen voor het incident. Rijkswaterstaat sloot rijbaan twee af in de richting van Groningen, zodat de hulpdiensten veilig konden werken. De bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Het is niet bekend hoe ernstig zijn of haar verwondingen zijn. Het is altijd goed om extra voorzichtig te zijn op gladde wegen, vooral in de wintermaanden, omdat het risico op ongevallen dan groter is.

De auto die betrokken was bij het ongeval is total loss verklaard en is door een bergingsbedrijf afgesleept

foto via Twitter: @OvdRws_Ron

Reacties

reacties