Protestactie Marga’s Boutique in Hoogeveen valt in water

Geplaatst op 30 december 2021, om 16:02 uur

Hoogeveen – Marga botter, eigenaresse Marga’s Boutique in Hoogeveen, probeert een een statement te maken aangezien de winkels in Hoogeveen niet open mogen en de markt wel volop mag draaien.

Marga: ”Doordat we het niet eens zijn met het beleid van de overheid wilden we vandaag weer een statement maken. Vorige week hebben we een “markt” proberen te draaien voor de winkel, want het is te zot voor woorden dat we 150 meter verderop markt hebben staan waar gewoon kleding verkocht mag worden en wij de handel binnen moeten houden en geen klanten mogen ontvangen.

Marga en haar collega’s hebben donderdagmorgen de tent opgezet en de kleding uitgestald, maar helaas zat het weer Margo vandaag niet mee. Harde wind en regen, waardoor we alles weer naar binnen moesten halen. Ze gaan kijken wat het weer volgende week doet, anders gaan ze voor poging drie.

Margo en haar collega’s vinden de regels moeilijk te bevatten. ”Hoe is het mogelijk dat je in “essentiële” winkels bij wijze van spreken over de koppen kunt lopen en ik nog niet eens vier mensen in mijn winkel mag ontvangen die op afstand van elkaar kunnen winkelen en elkaar niet eens in de weg hoeven te lopen”.

Reacties

reacties