Meerdere auto’s en bushokje vernield

Geplaatst op 6 juli 2024, om 16:51 uur

APPINGEDAM – Na de nacht in Appingedam zijn meerdere auto’s en een bushokje het doelwit geworden van vandalisme. Op verschillende locaties in de stad zijn autobanden lek gestoken en is schade aangericht.

Op de Opwierderweg werden bij meerdere bedrijfswagens banden lek gestoken, terwijl op het parkeerterrein van Woonplein Appingedam aan de Farmsumerweg een auto met vier lekke banden werd aangetroffen en de achterste kentekenplaat ontbrak. Ook op de Sikkel, tussen Appingedam en Delfzijl, werd een bushokje volledig vernield.

Camerabeelden tonen de mogelijke daders die tussen 03:45 en 04:00 uur ‘s nachts de auto’s beschadigden. Er is aangifte gedaan van de vernielingen en de politie is een onderzoek gestart om de daders te identificeren. Mensen die over camerabeelden beschikken en rond het genoemde tijdstip personen zien die zich mogelijk verplaatsen op een fatbike, worden verzocht zich te melden bij de politie.

Deze incidenten hebben grote verontwaardiging en bezorgdheid gewekt bij de inwoners van Appingedam. De politie roept iedereen die iets gezien of gehoord heeft op om contact op te nemen, zodat de daders snel opgespoord kunnen worden.

Foto’s: NoorderNieuws

Reacties

reacties