Weer overval op hetzelfde café, vermoedelijk nieuwe bendeoorlog

Geplaatst op 5 juli 2024, om 22:53 uur

HEILIGERLEE – Een café aan de Provincialeweg in Heiligerlee is vrijdagavond overvallen. Eén persoon raakte bij de overval gewond aan zijn hoofd.

Afgelopen week was het ook raak bij het cafe, toen liepen er alleen gemaskerde mannen over straat. De politie is met meerdere eenheden ter plaatse gekomen en doet onderzoek. Omstanders werden verzocht om te vertrekken bij het cafe.

Twee ambulances kwamen ter plaatse. Eén persoon is door het ambulancepersoneel meegenomen. Mogelijk is er geschoten, getuigen zouden knallen hebben gehoord. Het café is afgezet met politielint. De verdachten zouden zijn gevlucht in de richting van Westerlee. Volgens de geruchten gaat het om dezelfde groepen als tijdens de bendeoorlog van vorig jaar.

Foto’s: noordernieuws

Reacties

reacties