Automobiliste uit Coevorden overleden na botsing tegen boom

Geplaatst op 6 juni 2024, om 15:50 uur

COEVORDEN – Een tragisch ongeval heeft vanmiddag het leven geëist van een 58-jarige vrouw uit Coevorden. Rond 13.45 uur verloor de vrouw op de Nieuwe Dijk de controle over haar voertuig en botste met hoge snelheid tegen een boom.

Direct na het ongeval werden meerdere hulpdiensten, waaronder ambulancepersoneel en brandweer, naar de plek des onheils gestuurd. Ondanks de snelle inzet van de hulpverleners kon de vrouw niet meer gered worden; ze bezweek ter plekke aan haar verwondingen.

De politie heeft de plaats van het ongeluk afgezet en is een onderzoek gestart om de precieze oorzaak van het ongeval te achterhalen. Het blijft vooralsnog onduidelijk wat er precies misging waardoor de automobiliste de macht over het stuur verloor.

Foto’s: Van Oost Media

Reacties

reacties