Vermoedelijk drugslab aangetroffen na melding

Geplaatst op 31 mei 2024, om 14:44 uur

EMMER COMPASCUUM – De politie heeft op donderdag een inval gedaan in een pand aan de Zr. Simpliciastraat in Emmer-Compascuum na een tip over een mogelijk drugslab.

Ter plaatse zijn sporen gevonden die wijzen op de productie van drugs. Verder onderzoek wordt uitgevoerd om de situatie volledig te begrijpen. De politie roept getuigen op die mogelijk iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van het pand. De landelijke forensische opsporingsdienst (LFO) is aanwezig voor onderzoek, en agenten voeren een buurtonderzoek uit om meer duidelijkheid te krijgen over de gebeurtenissen in het pand.

De politie is specifiek op zoek naar getuigen of personen met belangrijke informatie. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van het pand aan de Zr. Simpliciastraat? Bijvoorbeeld een anijsachtige geur geroken of ongebruikelijke vervoersbewegingen opgemerkt? Heeft u camerabeelden met verdachte activiteiten? Neem dan contact op met de politie.

Reacties

reacties