Zoekactie bij Zuidlaardermeer na aantreffen van kleding

Geplaatst op 26 april 2024, om 16:20 uur

MIDLAREN – De politie wil graag weten of iemand een aantal kledingstukken herkent, al dan niet in combinatie met de naam Anton. Deze kledingstukken zijn op vrijdagochtend in de omgeving van Midlaren aangetroffen bij het water van het Zuidlaardermeer. Agenten houden er rekening mee dat een persoon te water is gegaan. Ze kunnen de kleding echter niet linken aan bijvoorbeeld een vermissing.

Zoekactie
De meldkamer van de politie kreeg vrijdagochtend rond 08:00 uur een melding van een oplettende burger, die vlakbij een aanlegsteiger een stapel kleding had gevonden. Agenten troffen in de omgeving van de kleding niemand aan. Ze zijn begonnen met een zoekactie, waarbij ook de politiehelikopter en een sonarboot zijn ingezet. De politie blijft in ieder geval vrijdagmiddag nog zoeken op en rond het Zuidlaardermeer.

Opvallend detail
Het is op dit moment onduidelijk van wie de kleding is. Bij de politie is op dit moment ook geen vermissing bekend, die ze kunnen linken aan deze kleding. Opvallend detail is dat in één van de labels van de kleding de naam ‘Anton’ staat geschreven. Het kan natuurlijk zijn dat de kleding gedragen werd door iemand met een andere naam.

Gevonden kleding
Agenten hebben onder andere een roodkleurig t-shirt, zwarte schoenen met een wit logo, een donkere blouse, een donker vest en een horloge gevonden.

Reacties

reacties