Verdachte aangehouden voor overval op supermarkt in Groningen

Geplaatst op 19 maart 2024, om 14:39 uur

GRONINGEN – De politie heeft een verdachte aangehouden in verband met een overval op een supermarkt aan de Eikenlaan op 29 januari. De verdachte bedreigde een caissière en maakte zich uit de voeten met een geldbedrag.

Dinsdag hebben agenten een minderjarige jongen uit Groningen aangehouden, die wordt verdacht van betrokkenheid bij twee overvallen in de stad. Het betreft een overval op een supermarkt aan de Eikenlaan op 29 januari en een overval op een tankstation aan de Zonnelaan op 26 februari.

De jongen zit in hechtenis en wordt ondervraagd. De aanhouding van de verdachte is mede tot stand gekomen door diverse (anonieme) tips, gecombineerd met politieonderzoek. Bij een huiszoeking in Groningen zijn verschillende items in beslag genomen ten behoeve van het lopende onderzoek.

Reacties

reacties