Man (22) aangevallen met steekwapen in Groningen

Geplaatst op 19 maart 2024, om 10:26 uur

GRONINGEN – Een jongeman van 22 jaar uit Groningen liep maandagavond, omstreeks 18:30 uur, samen met twee vrienden langs de Waterloolaan in Groningen. Op dat moment stapte een persoon uit een auto en verwondde de jongeman met een steekwapen of een vergelijkbaar object.

Na het incident stapte de verdachte in de auto en vertrok in een onbekende richting. Het slachtoffer raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is direct begonnen met het onderzoeken van de oorzaak van het incident. Getuigenverklaringen zijn verzameld, er is buurtonderzoek uitgevoerd en de Forensische Opsporing heeft ter plaatse onderzoek verricht.

Tot op heden is er nog niemand aangehouden als verdachte.

Reacties

reacties