Politie crasht tijdens spoedmelding, agenten gewond

Geplaatst op 3 maart 2024, om 07:42 uur

NIJ-BEETS – Een politieauto is zondagnacht gecrasht en te water geraakt onderweg naar een melding.

Omstreeks 23:50 uur werden diverse eenheden gestuurd naar een melding van een reanimatie in de buurt van Nij-Beets. Onderweg naar de melding raakte de agent door een onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt op de Tolhekbuurt, botste tegen een boom en kwam in de sloot tot stilstand.

Omdat de politieauto in het water lag werd de brandweer gealarmeerd maar toen bleek dat de inzittenden uit het voertuig waren werd de inzet geannuleerd. De agenten zijn opgevangen door het ambulancepersoneel en vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Tijdens het incident was één rijbaan afgesloten voor het overige verkeer. De forensisch opsporing verkeer heeft een lange tijd onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Een berger is heeft rond 02:10 uur de auto geborgen.

Foto’s: SRFotografie

Reacties

reacties