Auto vliegt voor tweede nacht op rij in brand

Geplaatst op 3 maart 2024, om 11:23 uur

NIEUW-AMSTERDAM – In de nacht van zaterdag op zondag werd een voertuig voor de tweede keer getroffen door brand op de carpoolstrook langs de A37 ter hoogte van Dikkewijk OZ in Nieuw-Amsterdam.

Deze brand vond plaats slechts een dag na een eerdere brand bij hetzelfde voertuig. Het vuur werd in de vroege ochtenduren, omstreeks 04.15 uur, opgemerkt door een voorbijganger. Snel ingrijpende brandweerlieden wisten het vuur te doven, waarbij gelukkig geen gewonden vielen.

Deze gebeurtenis markeert een herhaling van een incident met dezelfde auto op dezelfde plek, wat bijdraagt aan een reeks brandincidenten die recentelijk hebben plaatsgevonden op deze locatie in Nieuw-Amsterdam.

Foto’s: FlashDR

Reacties

reacties