Auto zwaar beschadigd na ongeval, bestuurder vlucht te voet

Geplaatst op 3 maart 2024, om 13:19 uur

OOSTERWOLDE – De bestuurder van een personenauto is in de nacht van zaterdag op zondag gecrasht met zijn voertuig en is er vervolgens lopend vandoor gegaan.

Even voor half drie ging het mis op de Bovenweg-N351. De bestuurder nam met zijn voertuig de rotonde maar deed dit kennelijk zo roekeloos dat hij de macht over het stuur verloor. De auto schoot met aanzienlijke snelheid over het fietspad en eindigde in de vangrail. Deze krulde door de klap op.

De bestuurder bleek bij aankomst van de hulpdiensten gevlogen te zijn. Hij was niet meer op de plek van het ongeluk te bekennen. Na het opvragen van het kenteken zijn de agenten achter het adres van de bestuurder gekomen waarop een eenheid naar de woning is gestuurd. Of de bestuurder daar is aangetroffen is niet bekend.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen en heeft het zwaar beschadigde voertuig afgesleept. De vangrail zal op een later moment vervangen worden.

Foto’s : Zo-Nieuws.nl

Reacties

reacties