Automobiliste botst tegen boom en raakt gewond

Geplaatst op 3 februari 2024, om 08:20 uur

WAPSERVEEN – Een automobiliste is vrijdagmiddag met haar auto tegen een boom gebotst.

De hulpdiensten werden rond 16:50 uur opgeroepen voor een ongeval op de N353 van Helomaweg. Brandweer Havelte, politie, marechaussee en een ambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Een automobiliste is hier door onbekende oorzaak van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen.

De brandweer heeft direct schermen geplaatst om het ongeval af te schermen voor omstanders. De hulpdiensten hebben de vrouw gestabiliseerd en overgedragen aan ambulancepersoneel waarna zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het verkeer kon het ongeval via één rijstrook passeren. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend.

Foto’s: BTBfotografie

Reacties

reacties