Man (52) overleden na geweld, zou jongeren hebben aangesproken op gooien vuurwerk

Geplaatst op 3 januari 2024, om 14:16 uur

LEEK – In de vroege uren van nieuwjaarsdag in het Groningse dorp Leek, kwam een 52-jarige man tragisch om het leven. Het incident begon toen hij een groep jongeren confronteerde die, naar verluidt, vuurwerk naar zijn hond gooiden. Naar aanleiding hiervan zou de man mishandeld zijn. De politie heeft een 18-jarige dorpsbewoner gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij het incident.

Het voorval vond plaats rond 2.30 uur en de exacte omstandigheden worden nog onderzocht. Het slachtoffer, ernstig gewond, slaagde erin om zijn huis te bereiken, maar overleed daar aan zijn verwondingen. Volgens het Dagblad van het Noorden leek het erop dat hij was geschopt en geslagen, inclusief tegen zijn hoofd.

Na het overlijden van de man startte de politie onmiddellijk een onderzoek. Op nieuwjaarsdag bezochten rechercheurs buurtbewoners in hun zoektocht naar getuigen en camerabeelden.

Reacties

reacties