Politie onderzoekt steekincident in Emmen

Geplaatst op 15 november 2023, om 14:06 uur

EMMEN – Afgelopen nacht is in het ziekenhuis in Emmen een gewonde man binnengekomen. Hij bleek enkele steekverwondingen te hebben. De politie doet onderzoek naar hoe en waar de man precies gewond is geraakt en vraagt getuigen zich te melden.

De melding van de gewonde man kwam bij de politie binnen rond 2:30 uur. Het slachtoffer is een 22-jarige man uit Emmen. Hij is met steekverwondingen opgenomen in het ziekenhuis. De man vertrok aan begin van de nacht lopend vanaf de Laan van het Kwekebos richting de Laan van de Eekharst, in de wijk Emmerhout. De man geeft aan in de nabijheid van de Eekharstvijver te zijn aangevallen door een man. Hierbij is hij gestoken.

De verdachte is daarna mogelijk weggefietst. De verdachte zou donkere kleding hebben gedragen. De politie doet nader onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

Reacties

reacties