Auto slaat over de kop en belandt in greppel na ongeval met vuilniswagen

Geplaatst op 17 november 2023, om 11:16 uur

NIEUW RODEN – Op de Zevenhuisterweg in Nieuw-Roden heeft vrijdagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen een vuilniswagen en een personenauto.

Hulpdiensten, waaronder de ambulance, brandweer, politie, en traumahelikopter, werden gealarmeerd om bijstand te verlenen. De personenauto is over de kop geslagen en in een greppel beland. Beide inzittenden, zowel van de vrachtwagen als van de personenauto, moesten medisch worden gecontroleerd. De chauffeur van de vrachtwagen hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd, maar de bestuurster van de personenauto is wel overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft het voertuig veiliggesteld.

De oorzaak van het ongeval is niet duidelijk en zal worden onderzocht.

Foto’s: EK Graphics

Reacties

reacties