Auto op z’n kop in sloot, bestuurder spoorloos

Geplaatst op 11 november 2023, om 11:49 uur

GASSELTERNIJVEEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag, omstreeks 01.30 uur, werd er een verkeersongeval gemeld op de Drentse Mondenweg (N379) bij Gasselternijveen. Een auto raakte van de weg en belandde op zijn kop in een sloot.

Voor de hulpdiensten rukten, de brandweer van Gasselternijveen, de politie, twee ambulances en een traumahelikopter uit. Echter, bij aankomst van de hulpdiensten bleek de bestuurder van de auto niet ter plaatse te zijn. Hierdoor was de inzet van de traumahelikopter niet noodzakelijk en keerden ook de ambulances en de brandweer terug.

De politie zal de bestuurder, die tevens de eigenaar van het voertuig is, opsporen voor verder onderzoek naar het incident. De oorzaak van het ongeval is op dit moment nog onbekend.

Bergingsbedrijf Hamstra uit Tynaarlo heeft de auto uit de sloot gehaald en geborgen. Meer informatie volgt zodra deze beschikbaar komt.

Foto’s: Van Oost Media

 

Reacties

reacties