Vrachtwagentrailer belandt op vangrail A28 bij Assen na klapband

Geplaatst op 23 augustus 2023, om 16:42 uur

ASSEN – Op woensdagmiddag is een vrachtwagentrailer op de vangrail beland op de A28 bij Assen. Het incident vond plaats rond 12.50 uur tussen de afslagen Assen-West en Assen-Zuid. De vrachtwagen kreeg een klapband, wat tot het ongeluk leidde. Er zijn geen gewonden gemeld en de trailer was op dat moment leeg.

De vrachtwagen is inmiddels van de vangrail verwijderd. Dit werd snel bereikt door de rail rondom de vrachtwagen weg te zagen. Niettemin zal een rijstrook in de richting van Beilen nog enkele uren afgesloten blijven, zoals voorspeld door Rijkswaterstaat.

Rijkswaterstaat schat in dat het tot ongeveer 20.00 uur zal duren om de vrachtwagen weg te slepen en de vangrail te herstellen.

Foto’s: Van Oost Media

 

  

Reacties

reacties