Gewonde bij botsing tussen auto’s

Geplaatst op 21 augustus 2023, om 19:42 uur

SCHIPBORG – Op maandagmiddag rond 15.45 uur vond er op de N34, ter hoogte van camping De Vledders in Schipborg, een aanrijding plaats tussen een auto en een bestelbus. Bij het ongeval raakte een van de inzittenden gewond en deze persoon werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Aanvankelijk leek het ongeval zeer ernstig te zijn, wat resulteerde in oproepen voor de brandweereenheden van Zuidlaren, Annen en Groningen. Uiteindelijk hoefden deze eenheden niet in actie te komen.

De weg tussen Zuidlaren en Annen werd gedurende iets meer dan een uur afgesloten als gevolg van het ongeval. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid via een andere route. Berger Hamstra uit Tynaarlo heeft beide voertuigen geborgen.

Foto’s: Persbureau Drenthe


Reacties

reacties