Verdachte aangehouden na steekincident

Geplaatst op 22 augustus 2023, om 11:58 uur

COEVORDEN – Gisteravond vond er een steekincident plaats in Coevorden. Eén persoon raakte gewond. Kort na het incident kon een verdachte worden aangehouden.

De politie kreeg maandagavond rond 20.30 uur melding van een steekincident. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Na een eerste onderzoek en contact met getuigen bleek het incident gebeurt te zijn aan de Pampert in Coevorden.

Verdachte aangehouden
Eén persoon raakte gewond. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie startte meteen een onderzoek. Zo is er onder andere gesproken met getuigen en werd er sporenonderzoek verricht. De verdachte meldde zich enige tijd later bij het politiebureau. Hij wordt verhoord over zijn betrokkenheid bij het incident. Zowel de verdachte als het slachtoffer betreffen twee minderjarige jongens uit Coevorden en Emmen.

Foto’s: Persbureau Drenthe


Reacties

reacties