Man ernstig gewond na val met fiets

Geplaatst op 19 augustus 2023, om 17:13 uur

VINKEGA – Bij een ongeluk op de Westvierdeparten is zaterdagmiddag een man gewond geraakt.

Een ouder echtpaar uit de gemeente Steenwijkerland zijn vandaag een stuk gaan fietsen. Tijdens de rit is de man lelijk ten val gekomen, hoe is nog onbekend. Omstanders wisten eerste hulp te verlenen in afwachting van de hulpdiensten. Twee ambulances, verschillende eenheden van de politie en een traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen.

Ambulancepersoneel en de arts van de traumahelikopter hebben de man behandeld waarna hij per ambulance met spoed overgebracht is naar het ziekenhuis. Tijdens de hulpverlening was de Westvierdeparten volledig afgesloten voor verkeer. De fietsen van het echtpaar zijn elders bij een woning gestald.

Foto’s : BTBfotografie

Reacties

reacties