Grote brand op Vlieland

Geplaatst op 15 augustus 2023, om 18:57 uur

VLIELAND – Op Vlieland woedde dinsdagmiddag een hevige brand in een appartementencomplex van Eureka. De brandweer is ter plaatse en probeert het vuur te blussen.

Het gebouw stond in lichterlaaie en er zijn meerdere bouwlagen zijn getroffen. Er zijn geen mensen meer in het pand aanwezig. Twee defensie brandweerauto’s zijn ingezet om te helpen bij het bestrijden van het vuur.

De situatie is dermate ernstig dat er is opgeschaald naar GRIP1, waardoor verschillende hulpdiensten zoals politie, ambulance en gemeente samenwerken om de hulpverlening te coördineren. Gasten die in het getroffen complex verbleven, worden op afstand gehouden. Er is nog onduidelijkheid over de mogelijke terugkeer naar het gebouw voor de betrokken gasten.

Foto’s ingezonden, waarvoor dank!

Reacties

reacties