Scooterrijder zwaargewond na botsing tegen hekwerk

Geplaatst op 15 augustus 2023, om 21:21 uur

URETERP – Een scooterrijder is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval aan de Feart. Volgens een omstander die enkele meters achter de scooter fietste reed de man op de scooter veel te hard en kon de bocht niet meer houden.

De man is met zijn scooter tegen het hekwerk van een tuin aangereden en daarna in de berm terecht gekomen. Een omstander heeft eerste hulp verleend in afwachting van ambulance en politie. Na een snelle behandeling door het ambulancepersoneel is de scooterrijder met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De man droeg wel een helm, maar die kwam na de botsing in een voortuin terecht. De scooter is door de politie meegenomen.

Foto’s: Ruben Oosterman

Reacties

reacties