Scooterrijder raakt gewond bij botsing in Drachten

Geplaatst op 12 mei 2023, om 17:17 uur

DRACHTEN – Op vrijdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een auto op de Tussendiepen in Drachten.

De scooterrijder raakte gewond bij het ongeval en is behandeld door het personeel van de ambulance en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De aanrijding werd veroorzaakt doordat de automobilist de scooter te laat zag toen hij het terrein van Montapanel Werkbladen verliet. Het zicht van de automobilist werd belemmerd door een geparkeerde auto. De scooterrijder reed deze auto voorbij en kwam in aanrijding met de auto ter hoogte van de uitrit.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval en heeft de weg afgesloten voor verkeer. Het is op dit moment niet bekend hoe ernstig de verwondingen van de scooterrijder zijn.

Foto’s: Srfotografie

Reacties

reacties