Motorrijdster raakt gewond bij ongeval met auto

Geplaatst op 27 mei 2023, om 16:46 uur

HAREN – Zaterdagmiddag heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de Emmalaan in Haren, waarbij een automobilist en een motorrijdster met elkaar in botsing zijn gekomen. Het ongeval vond plaats doordat de automobilist de motorrijdster over het hoofd zag.

Het incident vond plaats in de middaguren, toen de motorrijdster over de Emmalaan reed. Op dat moment kwam de automobilist uit een zijstraat en zag hij de naderende motorrijdster niet op tijd. Hierdoor kon hij niet tijdig reageren en kwam het tot een botsing tussen beide voertuigen.

Direct na het ongeval werd er medische hulp ingeschakeld en arriveerde een ambulance ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de motorrijdster gecontroleerd op verwondingen en besloten om haar voor verdere behandeling over te brengen naar het ziekenhuis. De aard en de ernst van haar verwondingen zijn op dit moment nog niet bekend.

Foto’s Rick ten Cate

facebook

Reacties

reacties