Overval met steekwapen bij winkel, verdachte gevlucht

Geplaatst op 27 mei 2023, om 10:55 uur

GRONINGEN – In een winkel aan de Grote Markt in Groningen heeft zaterdagochtend een overval plaatsgevonden. Bij de overval werd gebruik gemaakt van een steekwapen.

Rond 09:40 uur kwam de melding van de overval binnen bij de meldkamer, waarna meerdere politie-eenheden met spoed uitrukten. Ter plekke vond een overval plaats bij een winkel waarbij gebruik werd gemaakt van een steekwapen. Na de overval is de verdachte gevlucht. Niemand raakte gewond.

Burgernet
Na de overval werd een Burgernet melding verstuurd met een signalement. De politie is op zoek naar een donker getinte man van rond de 25 jaar, is ongeveer 1.80 meter lang, heeft een zwart gewatteerde jas, zwarte capuchon, een zwarte broek en een paraplu.

Wie de man ziet wordt verzocht om contact op te nemen met 112.

Foto’s: Rick ten Cate

Reacties

reacties