Man (36) aangehouden na mishandelen van agenten

Geplaatst op 4 mei 2023, om 15:52 uur

FRANEKER – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een man aangehouden in Franeker. Bij een controle ontstond een vechtpartij en mishandelde de man twee agenten, schrijft Omroep Fryslân op hun site.

Het incident vond tussen 02:00 en 03:00 uur plaats op het Noord. Bij de controle van de 31-jarige bestuurster van de auto bleek dat zij te veel gedronken had. De bijrijder, een 36-jarige inwoner van Franeker, wilde het stuur overnemen, maar had zelf ook teveel gedronken.

De inzittenden waren het er niet mee eens dat ze mee moesten naar het politiebureau en zochten de confrontatie op met de agenten. Bij het meenemen van de vrouw werd de bijrijder agressief en greep een agent om de nek. De agenten hebben de man daarop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.,

De betrokken agenten hebben aangifte gedaan van mishandeling.

 

Reacties

reacties