Betrapte inbreker mishandelt man in Stiens na achtervolging

Geplaatst op 5 april 2023, om 12:38 uur

STIENS – Een inbraak in een huis aan de Ljipstrjitte in Stiens, Friesland, heeft geleid tot een mishandeling van een 39-jarige man op dinsdagavond. De 53-jarige bewoonster kwam thuis en ontdekte dat er ongewenste bezoekers in haar huis waren. Na het roepen om hulp schoot haar buurman te hulp en zag twee mannen vluchten uit de tuin van de vrouw.

De buurman ging achter de verdachten aan en wist er een te pakken te krijgen. Helaas werd hij mishandeld door een van de verdachten, die daarna op de vlucht sloeg. De politie is op de hoogte van signalen dat de twee mannen in een donkerkleurige sedan zijn weggereden en is bezig met het onderzoek naar zowel de inbraak als de mishandeling.

Om meer informatie te verkrijgen, heeft de politie gesprekken gevoerd met de omwonenden en wordt er momenteel gezocht naar camerabeelden. Daarnaast hoopt de politie dat getuigen zich melden om zo meer informatie te kunnen krijgen over de verdachten en hun voertuig.

Reacties

reacties