Woningen beschadigd door flinke brand

Geplaatst op 7 maart 2023, om 15:59 uur

VEENOORD – Op dinsdagmiddag rond half drie brak er een brand uit in een woning aan de Rooseveltstraat in Veenoord. De brand werd veroorzaakt door een schoorsteenbrand die in eerste instantie veel rookontwikkeling veroorzaakte.

De brand sloeg al snel over naar de naastgelegen woning, waarbij even vlammen te zien waren op de nok van het dak. De brandweer was snel ter plaatse om het vuur te bestrijden. De brandweer van Emmen, Sleen, Schoonebeek en Klazienaveen werkten samen om de brand onder controle te krijgen. Met succes, want het vuur was snel onder controle en er vielen geen gewonden bij de brand.

Beide woningen hebben wel veel schade opgelopen en zullen waarschijnlijk korte tijd onbewoonbaar zijn.

Foto’s: Persbureau Drenthe

Reacties

reacties