Tientallen geparkeerde auto’s vernielt, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 7 maart 2023, om 13:32 uur

WINSCHOTEN – Inwoners van de Parklaan en Piet Heinlaan in Winschoten werden op dinsdagochtend opgeschrikt door een verontrustend tafereel. Toen ze bij hun auto kwamen, zagen ze tot hun verbazing dat meerdere autoruiten waren ingeslagen en dat er spullen uit de auto’s waren gestolen, waaronder autopapieren. Naar schatting zijn circa 20 auto’s het slachtoffer geworden van deze vandalistische daad.

Bij sommige auto’s is slechts één raam ingeslagen, terwijl bij andere auto’s wel vier ruiten vernield zijn. Niet alleen auto’s die langs de weg stonden geparkeerd, maar ook auto’s die op een oprit stonden, werden niet gespaard. De eigenaren van de getroffen auto’s zijn geschokt door deze gebeurtenissen en vragen zich af wie hiervoor verantwoordelijk kan zijn.

De politie is onmiddellijk begonnen met een onderzoek en is op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen verstrekken. Als u iets verdachts heeft gezien of camerabeelden heeft die mogelijk van nut kunnen zijn voor het onderzoek, wordt u verzocht om deze met de politie te delen. Het is belangrijk dat eventuele getuigen zich melden om de daders te kunnen opsporen.

Foto’s: OldambtNu.nl

 

Reacties

reacties