Telefonerende fietser rijdt vanaf bruggetje het water in

Geplaatst op 4 maart 2023, om 13:36 uur

GRONINGEN – Op zaterdagochtend heeft een telefonerende fietser in het Sterrebos een nat pak gehaald nadat hij het water was in gereden met zijn fiets. Volgens een wijkagent was de man aan het telefoneren aan het fietsen en is hij daardoor vanaf een bruggetje het water ingereden.

De hulpdiensten kregen rond 09:30 uur een melding binnen van een persoon te water. Naast een ambulance en de politie werden ook de duikers van de brandweer naar de locatie gestuurd. De fietser wilde een brug oversteken toen het mis ging. Het ging om een brug zonder leuningen, en op het moment van oversteken was de fietser aan het bellen. Op het bruggetje ging het mis en viel de man met fiets en al in het water.

De duikers van de brandweer hebben de persoon uit het water gehaald, waarna ambulancepersoneel zich ontfermde over het slachtoffer. De man is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl


Reacties

reacties